Kind en het licht

Het behandelen van kinderen met licht .

 

De redenen waardoor kinderen ziek worden, omvat vele lagen en oorzaken. Ze reageren op veel situaties heel spontaan; bij misstanden meestal door lichamelijke pijntjes die een geestelijke belasting als basis hebben. Ze kunnen ook door bijvoorbeeld medicijngebruik al een groot aantal toxines (giften) in hun kleine lichaampjes hebben opgeslagen, waardoor ze klachten krijgen, waar weer medicijnen voor gegeven worden. 

Zo belanden en blijven ze in een vicieuze cirkel, waar ontgiften zeer gewenst is.

Met gekleurd licht in een zachte behandelingsvorm bereiken we zeer positieve resultaten die voor traditionele medicijnwetenschappers vaak verrassend en verbluffend zijn. Zo worden er bij patiŽnten niet alleen symptomen afgezwakt of opgelost, maar vinden bovendien diepe veranderingen plaats, die met het bewustzijn te maken hebben en inzicht geven. Deze veranderingen leiden tot persoonlijke groei en daardoor tot echte heling. De veranderingen zijn bij kinderen vaak al na weinig behandelingen duidelijker zichtbaar dan bij volwassenen. 

Uiteraard geeft de kleurenbehandeling hen plezier en niet zelden zijn kinderen regelrecht teleurgesteld, wanneer de behandeling beŽindigd wordt.

 

Kleurenpunctuur is geen vervanging voor de diagnose en/of behandeling bij een arts. 


Omdat iedere cel in ons lichaam licht uitstraalt, voegt de kleurenpunctuur feitelijk niets 'nieuws' aan een mens toe. 
De kleur brengt enkel de in ons aanwezige oerenergie in evenwicht, wanneer de oerenergie door ziekte uit evenwicht is gebracht of verbruikt is.

Hoe talrijker de lagen zijn, waaronder we onze oerenergie 'verborgen' hebben, des te moeilijker het is om er bij te komen en deze te activeren. 
Omdat kinderen zich tijdens hun, tot nu toe relatief kort aardse bestaan nog maar weinig van deze belemmerende omhulsels aangemeten hebben, reageren ze in de regel sneller op de kleuren behandelingen. 

Hoewel de kleurenpunctuur uitgaat van de symptomen, is het geen symptoombestrijdende, maar een holistische benadering, die het menselijk wezen als totaliteit benadert. 

Dat wil zeggen dat ze de pijn niet rechtstreeks benadert, zoals bijvoorbeeld door het innemen van een pijnstiller gebeurt, maar de oorzakelijke energiestoring eronder in evenwicht brengt.


Vooral bij kinderen is het van belang niet zozeer met de ziekte van het kind bezig te zijn,
maar met het zieke kind als geheel.

 

Verstoringen die zoal behandeld kunnen worden zijn:

 

 Concentratiestoringen       

 Onrust  

 Maag- en darmklachten

 Slapeloosheid

 Spierkrampen / tics

 Huidproblemen

 Tandenknarsen

 Hoofdpijn / migraine

 Angsten / fobieŽn

 Acute infecties of ontstekingen met koorts

 Gedragsproblemen

 Buikpijnen (ook emotionele buikpijnen)

 Bedplassen

 Slecht of niet eten

 

Voor verdere informatie neem dan contact met mij op.

KleurRijk,

geeft kleur† aan je leven

Yvonne Buist - Kas

Scheperweg 21

9751 RN HAREN (GR)

(050) 534 46 58

kleur@kleurrijkharen.nl

KvK: 02076816

ASIACT nr.: 23843

Registratienummer Landelijk Register: 190245633